Garmin GPS 18x 5Hz

Garmin GPS 18x 5Hz

Cijena
1.315,00kn
Popust 5% za gotovinu ili internet bankarstvo
Dostava 30kn za cijelu Hrvatsku
Dostupno
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
010-00321-37
SMS

Opis proizvoda

GPS 18x 5Hz iznimno je osjetljiv GPS senzor s oznakom OEM koji se može koristiti  za upravljanje strojevima, navođenje i u poljoprivrednim aplikacijama kojima su potrebni podaci o položaju i brzini na frekvenciji od 5 Hz i malen, vrlo točan GPS prijemnik.

Ovaj GPS prijemnik visoke osjetljivosti opremljen s 12 paralelnih kanala i WAAS tehnologijom isporučuje se s ugrađenim podnožjem s magnetom. Prijemnik nalik na hokejaški pak ima promjer od 6,1 cm (2,4") i težak je svega nekoliko grama zbog čega je idealno rješenje u slučajevima ograničenog prostora.

GPS 18x 5Hz konfiguracijske podatke sprema u neizbrisivu memoriju pa se pri svakom korištenju brzo pokreće. Opremljen je i internim satom i može dati neobrađene podatke mjerenja potrebnih za izrazito precizne, složene, dinamičke aplikacije. Dodatnu preciznost osigurava mjerenje izlaznog impulsa od 5 Hz s rastućim bridom poravnat s koordiniranim svjetskim vremenom u preciznim intervalima od 0,2 sekunde pod uvjetom da je prijemnik odaslao ispravne i točne podatke o položaju unutar zadnje 4 sekunde.

Specifikacija