Kako kupiti?

Ako niste u mogućnosti osobno doći u našu trgovinu, ovdje možete pronaći opisan način rezervacije i kupnje proizvoda putem Tehnoline Internet trgovine.
Također, registracijom i obavljanjem kupnje smatramo da ste pročitali te da se slažete s Uvjetima poslovanja Internet trgovine Tehnoline.
 
Slika 1.) Prikaz početne stranice Internet trgovine Tehnoline.
 
 
Slika 2.) Odabir odgovarajućeg artikla za kupovinu putem Internet trgovine Tehnoline.
 
 
Slika 3.) Odabrali smo opciju "Dodaj u košaricu". Pojavio se prozorčić s potvrdom izvršene radnje.
 
 
Slika 4.) U gornjem desnom dijelu ekrana kliknuli smo na sliku košarice, te se otvorio novi prozor s ekranom za registraciju ili prijavu postojećeg kupca. Proces registracije je vrlo jednostavan, no preporučamo Izjavu o sigurnosti sukladno o zaštiti osobnih podataka.
 
 
Slika 5.) Nakon uspješno upisanih podataka otvorit će se prozor s "Moji korisnički podaci" gdje možete urediti postojeće podatke ili dodati nove.
 
 
Slika 6.) Ponovo odabiremo košaricu i nakon toga opciju "Blagajna".
 
Slika 7.) Na ekranu koji se sada otvorio popis je odabranih proizvoda, te izbori načina plaćanja, način dostave i eventualna poruka prodajnom osoblju.
  • Plaćam u dućanu gotovinom: ako želite rezervirati proizvod te ga osobno platiti i preuzeti. (Ponuda s potvrdom rezervacije automatski će stići na registriranu e-mail adresu).
  • Internet bankarstvo / virman: ako želite rezervirati proizvod i platiti ga direktnim bankovnim prijenosom na naš bankovni račun. (Ponuda s podacima za plaćanje automatski će stići na registriranu e-mail adresu).
  • Plaćam kreditnom karticom iz udobnosti doma – WSPay, koji će automatski ponuditi plaćanje shodno ponudi koju ste napravili.

 

Slika 8.) Prikazuje izgled obavijesti o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno rezervaciji.

Slika 9.) Izgled obavijesti vezane uz rezervaciju artikla (plaćam u dućanu gotovinom) koja automatski stiže na e-mail adresu.

 

Slika 10.) Izgled obavijesti vezane uz rezervaciju artikla (Internet bankarstvo / virman).

 
Slika 11.) Izgled obavijesti vezane uz rezervaciju artikla (Plaćam kreditnom karticom iz udobnosti doma - WSPay) koja automatski stiže na e-mail adresu.
 
Napomena:
Slike proizvoda na Tehnoline WEB trgovini ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na Internetskoj stranici www.tehnoline.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove. Tehnoline t.o. će nastojati na WEB stranicama www.tehnoline.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

 

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta).

Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima!

Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem!

Više pročitajte ovdje.

Slažem se Ne slažem se