Garmin GLO 2
Garmin GLO 2

Garmin GLO 2

Cijena
850,00kn
Popust 5% za gotovinu ili internet bankarstvo
Dostava 30kn za cijelu Hrvatsku
Dostupno
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
010-02184-01
SMS

Opis proizvoda

Navigirajte uz GPS podatke Garmin kvalitete na mobilnom uređaju po svom izboru. Kombinirajući prijemnike signala GPS i GLONASS sustava i Bluetooth®  bežičnu tehnologiju, prijemnik GLO 2 omogućuje vam da na iPad®, iPhone®  ili Android™ uređaju uživate u preciznim informacijama o položaju i tako vam pruža najbolje od oba svijeta.

Preciznost GPS i GLONASS sustava

- GLO 2 podatke o položaju može primati i od GPS i od GLONASS konstelacije satelita, pa se tako može povezati s do 24 satelita više od uređaja koji se oslanjaju samo na GPS. Zbog toga se GLO 2 povezuje sa satelitima približno 20 % brže i ostaje povezan čak i pri velikim brzinama. Uz to, GLO 2 ažurira podatke o položaju 10 puta u sekundi što je do 10 puta češće od GPS prijemnika u mnogim mobilnim uređajima.

Postavite ga i krenite 

- Prijemnik GLO 2 s vašim se mobilnim uređajem povezuje putem Bluetooth tehnologije. Samo postavite GLO 2 unutar dometa mobilnog uređaja i za nekoliko ćete trenutaka početi primati podatke o položaju prijemnika GLO 2. Baterija traje do 13 sati kako biste i na dugim putovanjima znali gdje se nalazite, a punjenje prijemnika GLO 2 uređaja između dvije upotrebe jednostavno je uz isporučeni USB kabel ili dodatni kabel za napajanje u vozilu od 12 ili 24 V. Dodatni frikcijski nosač čuva prijemnik na sigurnom s neometanim pogledom na satelite.

Specifikacija

Brzina ažuriranja
10 Hz

Preciznost
3 metra

Tehnologije prijema
GPS i GLONASS

WAAS
Da

Dimenzije
1,78 x 4,19 x 7,72 cm

Trajanje baterije
13 sati

Baterija
1150 mAh

Težina
60,1 g