Garmin AdriaTopo v4 PRO micro SD
Garmin AdriaTopo v4 PRO micro SD
Garmin AdriaTopo v4 PRO micro SD
Garmin AdriaTopo v4 PRO micro SD

Garmin AdriaTopo v4 PRO micro SD

Cijena
350,00kn
Popust 5% za gotovinu ili internet bankarstvo.
Dostava 30kn za cijelu Hrvatsku.
Dostupno
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
010-12153-02
SMS

Opis proizvoda

Pripremite se za sljedeću veliku pustolovinu uz najbolje topografske karte balkanskih zemalja. Bilo da ste na kratkom odmoru ili ste uzeli godinu za putovanja pa planinarite ili vozite bicikl, ovaj je proizvod krcat rekreativnim funkcijama i sadržajem i odvest će vas na željeno odredište.
 
- Prikazuje osobine terena i kopnene vode temeljene na kartama u omjeru 1:25 000
- Uključuje funkciju ActiveRouting koja omogućuje planiranje i prilagođavanje ruta korištenjem cijele mreže cesta i staza, a na karti prilagođenoj za određenu aktivnost sadržaj povezan s različitim aktivnostima prikazuje se u različitim bojama
- Sadrži više od 500 000 km cesta, uključujući 120 000 km neasfaltiranih cesta, 90 000 km pješačkih staza i 5 200 km biciklističkih staza, od kojih se 5 800 km staza s nazivima mogu odabrati kao preferirane rute.
- Prikazuje više od 300 000 točaka interesa za rekreativne aktivnosti i putovanja koje se mogu pretraživati kao što su gradovi, sela, prenoćišta, restorani, skloništa, orijentiri, planinski vrhovi i mnoge druge
- Kompatibilan s besplatnim softverom BaseCamp™ koji omogućuje planiranje putovanja na računalu i prijenos ruta i točaka s računala na kompatibilni uređaj.

Specifikacija

Težina:
10g